fbpx

Vier kerst bij Zuiver

Misschien denkt u nog niet aan de decembermaand, maar dit is wel het moment om alvast uw kerstevenement te plannen! De feestdagen bij Restaurant Zuiver staan in het teken van magische kerstsferen, betoverende versieringen, culinaire verrassingen en gastvrijheid in een sfeervolle ambiance.

Vier kerst samen met uw collega’s, relaties of medewerkers en geniet van bijvoorbeeld een heerlijk kerstdiner in een feestelijk decor. Hier vindt u meer informatie over kerst vieren met uw collega’s, relaties of medewerkers bij Restaurant Zuiver. Bekijk ook ons kerst-inspiratieboek.

Uiteraard is het bij Restaurant Zuiver ook mogelijk om op 1e kerstdag samen met uw gezelschap, familie of vrienden te genieten van een heerlijke kerstbrunch of een culinair kerstdiner. Bekijk onze speciale kerstpagina voor alle informatie.

De kerstperiode bij Restaurant Zuiver is populair, voorkom teleurstelling, dus reserveert u tijdig. Klik op onderstaande button om een online reservering voor het kerstdiner te maken.

Met kerst zijn alle drie de ruimtes (het restaurant, de Herenkamer en Zuiverzaal) geopend. I.v.m. de enorme drukte met de feestdagen is het helaas niet mogelijk om voorkeuren m.b.t. de tafelschikking door te geven. Daarom hopen wij op uw begrip. Het team van Restaurant Zuiver wenst u alvast een smaakvolle kerst!

Heeft u vragen over onze openingstijden of kunnen wij u helpen met het maken van een reservering, dan kunt u ons te allen tijde bellen (030 23 83 233) of mailen.

Dit nieuwsbericht is gepubliceerd op: 20 september 2018

Related Posts

Reserveren

Om teleurstelling te voorkomen raden wij aan tijdig te reserveren.

Online reserveren

ONTVANG HET LAATSTE NIEUWS
Als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Meld u aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Aanmelden nieuwsbrief

Join the team!