fbpx

Over Restaurant Zuiver Amersfoort

Heerlijk gastvrij nabij de heide tussen Leusden en Amersfoort

In de bossen van Amersfoort en nabij de A28 ligt de tweede vestiging van Restaurant Zuiver. Het klassieke pand heeft na een renovatie een eigentijds en stijlvol interieur gekregen, wat het restaurant een unieke locatie maakt. De keuken werkt graag met streekproducten uit het seizoen, die de basis vormen voor verrassende en wisselende internationale gerechten met pure smaken. Lekker eten, gezelligheid en sfeervolle ambiance zijn de ingrediënten voor een onvergetelijke beleving bij Restaurant Zuiver.

Restaurant Leusden

Ons restaurant in Amersfoort ligt niet alleen op een bijzondere locatie, maar kent ook al een lange geschiedenis. Voorheen heette Restaurant Zuiver Amersfoort nog Restaurant Oud Leusden. Destijds al een prachtig historisch pand met een authentiek karakter. Ondanks dat we hedendaags erg modern zijn, is die geschiedenis nog steeds duidelijk terug te zien in allerlei prachtige details. Dit maakt het de perfecte locatie voor feesten, vergaderingen, recepties en overige bijeenkomsten.

Lunch

Restaurant Zuiver is een geliefde locatie voor (zakelijke) lunches. De enthousiaste en ervaren keukenbrigade bereiden met veel passie de ‘wereldse’ gerechten bestaande uit pure ingrediënten.

Diner

De internationale keuken is een inspiratiebron voor de keukenbrigade, die graag werkt met producten uit het seizoen en de streek. Naast à la carte staan we ook bekend om onze verrassingsmenu’s en business lunchmenu.

Vergaderen

Gelegen nabij de A28 in Oud Leusden is Restaurant Zuiver de perfecte locatie voor een vergadering, brainstorm of meeting. De Leusdenzaal, de Tuinkamer en de Voorkamer zijn multifunctioneel inzetbaar en beschikken over moderne apparatuur.

Feest

Restaurant Zuiver is bij uitstek een bijzondere feestlocatie nabij Amersfoort. De drie prachtige ruimtes zijn perfect voor een (trouw)feest of borrel. Groot of klein gezelschap, Restaurant Zuiver verzorgt uw feest tot in de puntjes.

De ruimtes van ons restaurant in Amersfoort

Restaurant Zuiver, gelegen in de omgeving van Amersfoort, biedt allerlei mogelijkheden aan zowel kleine als grote groepen. Het is mogelijk om samen te komen voor uw huwelijk, een receptie, een vergadering, een personeelsfeest of bijvoorbeeld een borrel. Hierbij heeft u de keuze uit diverse prachtige ruimtes die zeker bijdragen aan de sfeer van uw bijeenkomst. We lichten graag een paar prachtige ruimtes uit:

De Tuinkamer
Eén van onze prachtige ruimtes die we graag voor u beschikbaar stellen is De Tuinkamer. Hier heeft u een geweldig groen uitzicht over onze tuin. Een perfecte ruimte voor een borrel, private dining of lunch in Amersfoort. De ruimte heeft een capaciteit van 10 tot 35 personen.

De Voorkamer
Uniek, authentiek en vol karakter, dat is De Voorkamer van Restaurant Zuiver in Amersfoort. Hier kunt u terecht met een gezelschap van 15 tot 50 personen. Ideaal voor een receptie, een borrel of een zakelijk diner.

De Leusdenzaal
In deze zaal proeft u de multifunctionaliteit. Het is een ruimte die zich leent voor allerlei gelegenheden. Er is een bar aanwezig, waardoor de plek uitstekend geschikt is voor borrels, een sit down- of walking dinner en allerlei andere gelegenheden. Het is mogelijk om met 30 personen te komen, maar de ruimte heeft een capaciteit tot wel 150 personen. 

Restaurant Zuiver: Het restaurant in Amersfoort met karakter

Een authentiek restaurant met oneindig veel mogelijkheden, dat is waar Restaurant Zuiver in Amersfoort om bekend staat. Wilt u dineren in een ruimte met een unieke uitstraling? Dan is ons restaurant bij uitstek de beste gelegenheid. Wij bieden ruimte aan wel 120 personen voor een borrel, koffie, lunch, borrel of een heerlijk à la carte diner. Liever een diner op maat in ons restaurant in Amersfoort? Dan regelen wij graag een culinaire verrassing voor u en uw gezelschap!

Verfijnde smaken in een unieke setting

Een keertje écht goed eten en genieten van een luxe wijnkaart met wijnen van de hoogste plank? Kom lunchen in Amersfoort of geniet van een heerlijk diner op maat, speciaal bereidt door onze enthousiaste chef en ervaren keukenbrigade. Bij ons kunt u ultiem genieten van unieke gerechten met kleine en grote gezelschappen. Voor een overzicht van diverse bijzondere gerechten bekijkt u hier onze menukaart. 

Dé plek voor iedere gelegenheid

Wat u ook wilt vieren of om welke reden u ook samen wilt komen, wij bieden u de gelegenheid om dit in een bijzondere sfeer te doen. U kunt hier uw huwelijk of verjaardag op intieme wijze vieren, maar wij hebben ook de mogelijkheid om een groot feest voor u te verzorgen. Daarnaast is het uiteraard mogelijk om een prachtig afscheid te organiseren voor uw dierbare. Wij zorgen ervoor dat er dan na de uitvaart een mooie receptie wordt opgezet, passend bij uw wensen.

Waarom Restaurant Zuiver?

Bijzondere locatie

in Midden-Nederland

Gratis eigen parkeerterrein

& elektrische laadpalen

Uitgebreide menukaart

Lokale streekproducten

Gastvrij personeel

Wij staan voor u klaar

Uitstekend bereikbaar

Max. 5 min. van de snelweg

Join the team!