fbpx

Feest

Bijzondere locatie voor uw feest

Feestlocatie in Utrecht

Wilt u iets moois organiseren op een bijzondere feestlocatie? Onze schitterende locatie in Utrecht deed voorheen dienst als boerderij en de karakteristieke details uit die periode zijn in ere gehouden tijdens de renovatie. Hierdoor is het met recht een van de mooiste feestlocaties van Utrecht. De verschillende ruimtes bieden tal van mogelijkheden, die ons team graag met u bespreekt. Van een bedrijfsfeest met een groot gezelschap tot een kraamfeest, een intiem diner, jubileum, gezellige barbecue op ons terras of een bijzonder bruiloftsfeest, het kan bij deze unieke locatie!

De (feest)locatie voor elke gelegenheid

  • Multifunctionele horecalocatie met twee stijlvolle ruimtes
  • Uitermate geschikt voor een feestelijke gelegenheid, van jubileum tot verjaardag
  • Met plek voor 250 personen is De Zuiverzaal onze grootste ruimte
  • U heeft de mogelijkheid om de locatie of ruimtes exclusief af te huren

“Een feest bij Restaurant Zuiver staat garant voor een gastvrije en culinaire beleving!”

Feestlocatie Utrecht voor particuliere en zakelijke feesten

Bekwaam en gastvrij personeel, innovatie en uitstekende service zijn kenmerken van Restaurant Zuiver als feestlocatie in Utrecht. Ons team doet er alles aan om uw feest vlekkeloos te laten verlopen. In ons particuliere inspiratieboek vindt u diverse arrangementen voor feesten en partijen, voor zowel grote als kleine gezelschappen. Neem ook een kijkje in ons zakelijke inspiratieboek voor arrangementen en een culinaire invulling van uw bijeenkomst, jubileum of bedrijfsfeest.

 
 
 

Multifunctionele feestlocatie in Utrecht

Door de flexibiliteit van ons team en de multifunctionaliteit van de ruimtes is het mogelijk om uw feest een persoonlijke touch te geven. Wij zijn de feestlocatie in Utrecht waar u alle kanten mee op kunt. Wat de aanleiding ook is, het team van Restaurant Zuiver staat voor u klaar om er een onvergetelijke aangelegenheid van te maken.

We hopen dat onze website u een goede indruk geeft van de mogelijkheden op onze locatie. Graag laten wij u tijdens een rondleiding echt beleven waar Restaurant Zuiver voor staat: sfeer, gastvrijheid en gezelligheid! Ons team staat u graag te woord over alle mogelijkheden.

Feestzaal huren Utrecht – Een ruimte reserveren? Doe het nu!

Wilt u een van onze unieke ruimtes huren voor uw feest? Neem dan vandaag nog contact met ons op of vraag hier direct uw offerte aan. Wij staan open voor een locatiebezoek, zodat u de locatie eerst rustig kunt bekijken, voordat u een beslissing maakt. Onze medewerkers helpen u graag aan de beste mogelijkheid voor uw feest!

Offerte aanvragen

Ons salesteam maakt graag vrijblijvend een offerte voor u op. Wij verzoeken u vriendelijk uw gegevens achter te laten dan nemen wij, op werkdagen, binnen 24 uur contact met u op.

Plan een locatiebezoek

Tijdens een locatiebezoek krijgt u een goede indruk van de sfeer en werkwijze. Restaurant Zuiver heeft een uitstekende bereikbaarheid.

Terugbelverzoek

Graag staan wij u telefonisch te woord om al uw vragen te beantwoorden. Laat uw gegevens achter voor een prettig telefoongesprek.

Zakelijk inspiratieboek

Download ons zakelijke foodbook voor alle informatie en inspiratie voor zakelijk event in Restaurant Zuiver

Particulier inspiratieboek

Download ons particuliere foodboek voor alle informatie en inspiratie voor uw besloten feest in Restaurant Zuiver

Tip van Marieke

“Wist u dat het restaurant in het weekend exclusief is af te huren voor een feest, kraamborrel, jubileum of een andere feestelijke gelegenheid? Neem contact op voor alle mogelijkheden en beschikbaarheid.” Stuur Marieke een bericht!

Marieke van Koerten
Sales

Twee eigentijdse ruimtes geschikt voor uiteenlopende gelegenheden

Join the team!