fbpx

Reserveren

Online tafel reserveren

Reserveer eenvoudig online uw tafel

Informatie over reserveren

Algemeen
Op dit moment hanteren we een maximum van 15 personen per tafel. Wanneer u wilt reserveren voor een gezelschap dat uit meer dan 15 personen bestaat, verzoeken we u per mail contact op te nemen met [email protected] of [email protected]

Amersfoort
Onze openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 22.00 uur. Op zaterdag en zondag zijn wij geopend van 10.00 tot 22.00 uur.

Utrecht
Onze openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 22.00 uur. Op zaterdag zijn wij geopend van 17.00 tot 22.00 uur. Op zondag zijn wij gesloten.

Reserveringssysteem
Wij vragen u vriendelijk via ons reserveringssysteem een reservering te maken. De reservering is direct definitief nadat alles is ingevuld. Wij verzoeken u tijdig te reserveren, dit voorkomt teleurstellingen. Mocht het restaurant toch vol gereserveerd zijn, dan kunt u een reservering plaatsen bij één van de andere BHG-restaurants. Klik hier voor de BHG-restaurants. Wanneer u spontaan wil langskomen, kunt u bij de entree navraag doen of er tafels beschikbaar zijn.

Reserveren voor vandaag
Wilt u reserveren voor dezelfde dag (vandaag) en staat het gewenste tijdstip er niet bij? Dan verzoeken wij u vriendelijk om telefonisch contact op te nemen om te informeren naar de actuele mogelijkheden van de dag.

Groepsreserveringen

Wilt u reserveren voor gezelschappen groter dan 15 personen? Neem contact op met een van onze medewerkers door te bellen naar 088 984 83 00 of te mailen naar [email protected] of [email protected]

Menukaart

Bekijk hier de menukaart. Wenst u gebruik te maken van een 2-, 3- of 4-gangenverrassingsmenu, dan verzoeken we u dit indien mogelijk al bij uw reservering aan te geven.

Ander tijdstip?

Staat uw gewenste tijdstip er niet meer tussen? Dan kunt u ons bellen op 088 984 83 00  voor beschikbaarheid.

Bookdinners

Restaurant Zuiver werkt samen met BookDinners; het eerste sociale restaurantplatform van Nederland. U kunt hier eenvoudig een reservering maken, onze restaurants opslaan en delen.

Eindeloze mogelijkheden bij bijzondere locaties in het midden van het land

Reserveren voor de kerstbrunch & -diner