fbpx

Reserveren in Utrecht

Reserveren in Utrecht

Reserveer direct uw tafel bij Restaurant Zuiver Utrecht

Informatie over reserveren

Algemeen
Op dit moment hanteren we een maximum van 15 personen per tafel. Wanneer u wilt reserveren voor een gezelschap dat uit meer dan 15 personen bestaat, verzoeken we u per mail contact op te nemen met [email protected]

Utrecht
Onze openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 22.00 uur. Op zaterdag zijn wij geopend van 17.00 tot 22.00 uur. Op zondag zijn wij gesloten.

Reserveringssysteem
Wij vragen u vriendelijk via ons reserveringssysteem een reservering te maken. De reservering is direct definitief nadat alles is ingevuld. Wij verzoeken u tijdig te reserveren, dit voorkomt teleurstellingen. Mocht het restaurant toch vol gereserveerd zijn, dan kunt u een reservering plaatsen bij één van de andere BHG-restaurants. Klik hier voor de BHG-restaurants. Wanneer u spontaan wil langskomen, kunt u bij de entree navraag doen of er tafels beschikbaar zijn.

Reserveren voor vandaag
Wilt u reserveren voor dezelfde dag (vandaag) en staat het gewenste tijdstip er niet bij? Dan verzoeken wij u vriendelijk om telefonisch contact op te nemen om te informeren naar de actuele mogelijkheden van de dag.

Groepsreserveringen

Wilt u reserveren voor gezelschappen groter dan 15 personen? Neem contact op met een van onze medewerkers door te bellen naar 088 984 83 00 of te mailen naar [email protected].

Menukaart

Bekijk hier de menukaart. Wenst u gebruik te maken van een 2-, 3- of 4-gangenverrassingsmenu, dan verzoeken we u dit indien mogelijk al bij uw reservering aan te geven.

Join the team!