fbpx

Zakelijk

De locatie voor zakelijke bijeenkomsten in Amersfoort

Unieke vergaderlocatie in Amersfoort

Een zakelijke vergadering plannen, een presentatie houden of sparren in een inspirerende ruimte? Wij zorgen ervoor dat u op niveau kunt vergaderen in Amersfoort. Restaurant Zuiver is een multifunctionele horecalocatie en mede door haar centrale ligging nabij de A28 bij afrit Maarn, het stijlvolle interieur en de grote (gratis) parkeerfaciliteiten een ideale meetinglocatie in Amersfoort.

Restaurant Zuiver beschikt ook over drie stijlvolle vergaderruimtes op de begane grond;  De Voorkamer, De Leusdenzaal en De Tuinkamer. Op onze 1e verdieping hebben we drie kleinere ruimtes; De Bovenkamer, De Hoekkamer en De Kleine kamer. Organiseer hier uw training, presentatie of meeting of nodig zakelijke gasten uit voor een snelle business lunch of borrel in Amersfoort.

Over Restaurant Zuiver Amersfoort

  • Multifunctionele horecalocatie met zes stijlvolle (vergader)ruimtes
  • Uitermate geschikt voor een business lunch, vergadering, presentatie of bedrijfsevenement
  • Met plek voor 220 personen is De Leusdenzaal onze grootste ruimte

“Restaurant Zuiver heeft alles in huis om uw zakelijke bijeenkomst tot een succes te maken.”

Businesslunch in Amersfoort

Vergaderen in Amersfoort met een compleet verzorgde lunch? Wij organiseren dit graag voor u. Restaurant Zuiver is mede door haar ligging aan de snelweg een geliefde locatie om zakelijk af te spreken. Ons team realiseert alles naar wens en op maat. Hierdoor is het perfect geschikt voor een businesslunch in één van onze vergaderruimtes in Amersfoort. Combineer uw zakelijke afspraak met een lunch in het restaurant of maak gebruik van één van onze vergaderarrangementen. Ons team zorgt ervoor dat het u aan niets ontbreekt.

Zakelijk dineren in Midden-Nederland

Bij ons kunt u een zakelijke vergadering in Amersfoort perfect afsluiten met een (verrassings)diner. Deze verzorgen wij geheel op maat. Naast vergaderen of het geven van een presentatie is het ook mogelijk om uw zakelijk diner plaats te laten vinden in de ruime en unieke Leusdenzaal. Indien gewenst kunnen wij uw diner aankleden met entertainment, een thema of bier- of wijnproeverij. Vraag ons team naar de mogelijkheden voor uw zakelijke vergadering met diner op maat.

Bedrijfsfeest nabij de A28

Restaurant Zuiver heeft alles in huis om uw bedrijfsfeest tot in de puntjes te verzorgen. Wij bieden u namelijk niet alleen een unieke vergaderlocatie in Amersfoort, maar stellen deze ook beschikbaar voor al uw bedrijfsfeestjes. Hiervoor hebben wij prachtige ruimtes beschikbaar. Uw personeelsfeest kan plaatsvinden in De Voorkamer of in De Leusdenzaal. Met plek voor 180 personen is De Leusdenzaal onze grootste ruimte, die tevens beschikt over een eigen bar.

Alle zalen kunnen naar wens worden gedecoreerd en in een specifiek gewenst thema worden gestoken. De professionele, vriendelijke service van ons team tezamen met een aangename, ontspannen sfeer zijn een must voor een geslaagd zakelijk evenement. Ons team verricht al het mogelijke om dit waar te maken.

Vergaderlocatie in Amersfoort

Ons salesteam neemt uw wensen graag door zodat we een zaal en gepast (vergader)arrangement voor u kunnen reserveren. Bel het salesteam van Restaurant Zuiver op 088 984 83 00 of stuur een e-mail naar [email protected] voor de mogelijkheden en verschillende arrangementen voor een succesvolle vergadering, presentatie of bijeenkomst op maat.

Offerte aanvragen

Ons salesteam maakt graag vrijblijvend een offerte voor u op. Wij verzoeken u vriendelijk uw gegevens achter te laten dan nemen wij, op werkdagen, binnen 24 uur contact met u op.

Plan een locatiebezoek

Tijdens een locatiebezoek krijgt u een goede indruk van de sfeer en werkwijze. Restaurant Zuiver heeft een uitstekende bereikbaarheid.

Terugbelverzoek

Graag staan wij u telefonisch te woord om al uw vragen te beantwoorden. Laat uw gegevens achter voor een prettig telefoongesprek.

Zakelijk inspiratieboek

Benieuwd welke zaal van onze vergaderlocatie in Amersfoort geschikt is voor uw bijeenkomst? Wij laten u middels ons zakelijke inspiratieboek graag kennismaken met onze unieke ruimtes. Download ons foodboek voor alle informatie en inspiratie voor uw zakelijke bijeenkomst bij Restaurant Zuiver

Vrijblijvende offerte voor uw zakelijke vergadering?

De perfecte vergaderlocatie in Amersfoort voor uw zakelijke bijeenkomst reserveren? Ons salesteam maakt graag vrijblijvend een offerte voor u op. Wij nemen, op werkdagen, binnen 24 uur contact met u op.

Tip van Stefano

“Zomers kunt u uw meeting of bijeenkomst in De Voorkamer, De Leusdenzaal of De Tuinkamer afsluiten met een barbecue op ons ruime terras. Ik vertel u graag meer over ons aantrekkelijke vergader- en BBQ-arrangementen.” Stuur Stefano een bericht!

Stefano Groen
Sales

Drie eigentijdse ruimtes geschikt voor uw vergadering, zakelijk diner, borrel of receptie

Join the team!