fbpx

Feest

Bijzondere locatie voor uw feest

Feestlocatie Amersfoort

Op zoek naar een bijzondere feestlocatie in Amersfoort? Wij verzorgen een unieke ervaring die u niet snel zult vergeten. Catering, decoratie, technische middelen, er komt veel kijken bij het organiseren van een feest. Ons team zorgt ervoor dat alles tot in de punten geregeld is en heeft jaren ervaring in het plannen van feesten voor zowel grote als kleine gezelschappen. Vier uw kraamfeest, promotieborrel, jubileum of verjaardag op een prachtige feestlocatie in Amersfoort!

De locatie voor elke gelegenheid

  • Multifunctionele horecalocatie met drie stijlvolle ruimtes
  • Uitermate geschikt voor een feestelijke gelegenheid
  • Met plek voor 220 personen is De Leusdenzaal onze grootste ruimte
  • U heeft de mogelijkheid om de locatie of ruimtes exclusief af te huren

“Een feest bij Restaurant Zuiver staat garant voor een gastvrije en culinaire beleving!”

Jarige eet gratis actie

Ben je binnenkort jarig en zoek je een leuke plek om dit te vieren met je dierbaren? Vier je verjaardag bij ons in Amersfoort of Utrecht en eet als jarige gratis! Geniet samen met vrienden, familie van een gezelllig diner, we maken er graag een bijzondere verjaardag van!

Jullie kijgen van ons een heerlijk glas prosecco.

“De spelregels”

  • De jarige eet gratis (dranken niet inbegrepen) wanneer:
  • je met minimaal 4 volwassenen bent.
  • je legitimatie kunt tonen voor je geboortedatum.
  • je bij ons komt eten op de dag dat je jarig bent.

Feest in Amersfoort – Wat heeft u te vieren?

Zo nu en dan vindt er een gebeurtenis plaats die u maar wat graag uitgebreid of juist intiem met familie, vrienden of collega’s wilt vieren. Onze feestlocatie in Amersfoort bezorgt u unieke mogelijkheden die uw speciale gelegenheid kan voorzien van de bijzondere sfeer die het verdient. Iedere ruimte is volledig naar wens, smaak, stijl en gelegenheid in te richten, zodat het aansluit bij uw jubileum of familiefeest in Amersfoort. Ons team denkt graag mee in de mogelijkheden tijdens een rondleiding door onze beschikbare ruimtes.

Unieke ruimtes voor uw feest

Kiest u voor onze feestlocatie in Amersfoort, dan bent u verzekerd van vele bijzondere ruimtes voor uw gelegenheid. Wij beschrijven graag enkele prachtige ruimtes waar u een keuze uit kunt maken.

Zo bieden wij u een fantastische ruimte, geschikt voor maximaal 8 personen, waar u bijvoorbeeld intiem kunt dineren of borrelen, genaamd de Hoekkamer. De Voorkamer is even uniek, maar kenmerkt zich vooral door haar unieke uitstraling. Dit is een prachtige ruimte voor een receptie of feest met maximaal 60-80 personen. Wilt u een feest in Amersfoort vieren met uitzicht op onze prachtige tuin? Dan boekt u onze unieke Tuinkamer, waar u geniet van onze open-tuin-sfeer. Hier geniet u van private-dining of een borrel met tot wel 45 personen.

De Bovenkamer is erg geschikt voor een familiefeest in Amersfoort, deze bijzonder lichte ruimte biedt plek aan 16-60 personen. Ideaal voor een familiediner, borrel of receptie.

Voor de grote bijeenkomsten stellen wij graag onze grootste ruimte beschikbaar, genaamd De Leusdenzaal, welke geschikt is voor wel 180 personen.

Particuliere en zakelijke feesten

Groot of klein gezelschap, Restaurant Zuiver verzorgt uw feest tot in de puntjes. Dit alles maakt Restaurant Zuiver tot één van de mooiste feestlocaties van Amersfoort en omgeving. Bekwaam en gastvrij personeel, innovatie en uitstekende service zijn kenmerken van Restaurant Zuiver. In ons particuliere inspiratieboek vindt u diverse arrangementen voor feesten en partijen. Neem ook een kijkje in ons zakelijke inspiratieboek voor arrangementen en een culinaire invulling van uw bijeenkomst, jubileum of bedrijfsfeest.

Multifunctionele feestlocatie in Amersfoort

Restaurant Zuiver is een evenementenlocatie in Amersfoort waar u alle kanten mee op kunt. Door de flexibiliteit van ons team en de multifunctionaliteit van de ruimtes is het mogelijk om uw feest een persoonlijke touch te geven. Wat de aanleiding ook is, het team van Restaurant Zuiver staat voor u klaar om er een onvergetelijke dag van te maken.

We hopen dat onze website u een goede indruk geeft van de mogelijkheden op onze locatie. Graag laten wij u tijdens een rondleiding echt beleven waar Restaurant Zuiver voor staat: sfeer, gastvrijheid en gezelligheid! Ons team staat u graag te woord om de mogelijkheden te bespreken.

Reserveer een ruimte voor uw feest in Amersfoort

Heeft u vragen voor ons of wilt u meer weten over beschikbare ruimtes voor uw feest in Amersfoort? Ons team helpt u graag verder! U kunt ons bereiken op 088 984 83 00 of laat een bericht achter op ons contactformulier. Wij kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen.

Offerte aanvragen

Ons salesteam maakt graag vrijblijvend een offerte voor u op. Wij verzoeken u vriendelijk uw gegevens achter te laten dan nemen wij, op werkdagen, binnen 24 uur contact met u op.

Plan een locatiebezoek

Tijdens een locatiebezoek krijgt u een goede indruk van de sfeer en werkwijze. Restaurant Zuiver heeft een uitstekende bereikbaarheid.

Terugbelverzoek

Graag staan wij u telefonisch te woord om al uw vragen te beantwoorden. Laat uw gegevens achter voor een prettig telefoongesprek.

Zakelijk inspiratieboek

Download ons zakelijke foodbook voor alle informatie en inspiratie voor zakelijk event in Restaurant Zuiver

Particulier inspiratieboek

Download ons particuliere foodboek voor alle informatie en inspiratie voor uw besloten feest in Restaurant Zuiver

Tip van Stefano

“De zondagmiddag leent zich in Amersfoort uitstekend voor een gezellige high tea. Door de diversiteit aan ruimtes is er altijd wel een ruimte die past.” Stuur Stefano een bericht!

Stefano Groen
Sales

Drie eigentijdse ruimtes geschikt voor uiteenlopende gelegenheden

Join the team!