fbpx

Afscheid

Bijzondere locatie om afscheid te nemen

Afscheid nemen van een dierbare in Utrecht

Wanneer het zo ver komt dat afscheid nemen van een dierbare aan de orde is, wilt u dit natuurlijk zo goed mogelijk organiseren. Wij verzorgen dit afscheid op een bijzondere locatie voor u en uw naasten. Restaurant Zuiver geeft u graag de mogelijkheid om samen in alle rust persoonlijk afscheid te nemen. Afscheid nemen is zwaar en daar is tijd voor nodig. Voor of na de uitvaart bestaat vaak de behoefte om samen te zijn met familie en vrienden. Restaurant Zuiver ligt op slechts 500 meter afstand van het nieuwe crematorium Domstede en uitvaartcentrum Leidsche Rijn van Dela. Hierdoor is onze locatie uitermate geschikt voor een condoleance of receptie na een begrafenis of crematie.

Ons personeel doet er graag alles aan om de condoleance in Utrecht volledig naar wens te laten verlopen. Afscheid nemen van een dierbare is vreselijk, wij geven u daarom graag de tijd om op een bijzondere locatie samen te komen en in alle rust afscheid te nemen.

Kenmerken van Restaurant Zuiver

  • Multifunctionele horecalocatie met twee stijlvolle ruimtes
  • Sfeervolle ruimtes waar u rustig kunt natafelen
  • Met plek voor 250 personen is De Zuiverzaal onze grootste ruimte
  • U heeft de mogelijkheid om de locatie of ruimtes exclusief af te huren

“Het team van Restaurant Zuiver staat u graag bij, ook in moeilijke tijden.”

Condoleance Utrecht op bijzondere locatie

Restaurant Zuiver is een prettige locatie voor uw condoleance in Utrecht, het ligt prachtig gelegen aan de Vecht. Wij bevinden ons in een oude boerderij in het Utrechtse Leidsche Rijn. Een authentiek en historisch pand met een fijne sfeer voor iedere gelegenheid. Dankzij de grote diversiteit aan sfeervolle zalen kunnen wij u altijd een fijne ruimte bieden om afscheid te nemen van een dierbare.

Ruimtes en zaalverhuur

Wij beschikken over twee besloten ruimtes, variërend in grote tussen de 12 en 250 personen waar u uw bijeenkomst zou kunnen houden, tevens beschikken wij over een eigen ruime gratis parkeerplaats en stopt het openbaar vervoer vlak voor de deur. Restaurant Zuiver ligt, zoals al eerder gezegd, op nog geen 500 meter van het nieuwe crematorium Domstede en uitvaartcentrum Leidsche Rijn van Dela. Na de ceremonie kunt u vanuit daar eenvoudig de auto pakken of naar het restaurant toe lopen. 

U kunt alle aspecten van de bijeenkomst zelf invullen. De kleinste details dragen bij aan een persoonlijk afscheid, zoals het favoriete gebakje van de overledene of luisteren naar zijn of haar lievelingsmuziek. Ons team staat u graag bij in deze moeilijke periode en neemt het werk voor u uit handen.

Uw condoleance in Utrecht goed geregeld

Het personeel van Restaurant Zuiver zorgt er graag voor dat uw condoleance in Utrecht volledig naar wens verloopt op ieder vlak. Wanneer uw oog op onze locatie valt, maken we graag een afspraak om u een rondleiding te geven door ons unieke pand. Hier laten wij u kennismaken met onze diverse zalen en receptiemogelijkheden. Het is mogelijk om volledig besloten samen te komen, maar wij bieden ook gelegenheid om met grote groepen een condoleance bij te wonen.

We stemmen graag met u af welke dranken en/of hapjes u wenst tijdens een afscheid van een dierbare. Daarnaast proberen we de gekozen ruimte volledig in te richten naar de door u gewenste sfeer. Ons team zorgt ervoor dat u volledig ontzorgd wordt.

 

Optimaal bereikbare locatie voor rouw Utrecht

Wij zijn van mening dat uw locatie voor rouw in Utrecht niet alleen prettig en fijn vormgegeven moet zijn, maar u moet ook volledig ontzorgd worden. Afscheid nemen is zwaar, daarom vinden wij het belangrijk om u een goed bereikbare rouwlocatie te bieden. De unieke locatie van Restaurant Zuiver is zeer goed bereikbaar dankzij de ligging aan de A2. Voor het afscheid nemen van een dierbare hoeft u zich zodanig geen zorgen meer te maken over gecompliceerde aanrijroutes.

 

Afscheid nemen op een unieke locatie? Plan een afspraak met ons

Wij nemen graag alle mogelijkheden met u door voor afscheid van een dierbare op onze bijzondere locatie. U kunt ons dagelijks bereiken op 088 984 83 00 of direct een afspraak met ons maken.

Offerte aanvragen

Ons salesteam maakt graag vrijblijvend een offerte voor u op. Wij verzoeken u vriendelijk uw gegevens achter te laten dan nemen wij, op werkdagen, binnen 24 uur contact met u op.

Plan een locatiebezoek

Tijdens een locatiebezoek krijgt u een goede indruk van de sfeer en werkwijze. Restaurant Zuiver heeft een uitstekende bereikbaarheid.

Terugbelverzoek

Graag staan wij u telefonisch te woord om al uw vragen te beantwoorden. Laat uw gegevens achter voor een prettig telefoongesprek.

Inspiratieboek

Download ons foodbook met alle informatie over de mogelijkheden en invullingen om afscheid te nemen van een dierbare.

Vrijblijvende offerte

Ons salesteam maakt graag vrijblijvend een offerte voor u op. Wij nemen, op werkdagen, binnen 24 uur contact met u op.

Tip van Marieke

“De Herenkamer is bij uitstek geschikt om op intieme wijze afscheid te kunnen nemen van een dierbare. Ik help u graag met de invulling van het afscheidsmoment.” Stuur Marieke een bericht!

Marieke van Koerten
Sales

Twee eigentijdse ruimtes geschikt voor uiteenlopende gelegenheden

Join the team!