fbpx

Twee bijzondere locaties in Midden-Nederland

Restaurant Amersfoort

Heerlijk gastvrij nabij Amersfoort

Restaurant Zuiver is gelegen in de bosrijke omgeving van Amersfoort, nabij de A28. Na een renovatie in 2019 heeft het restaurant een stijlvolle en warme uitstraling gekregen.

De keukenbrigade bereidt met enthousiasme de verfijnde gerechten van het à la carte menu. Pure ingrediënten uit de streek en seizoen vormen de basis voor haar smaakvolle menukaart.

Op de plek van Restaurant Zuiver zijn al sinds de 19e eeuw horecagelegenheden gevestigd, waaronder Restaurant Oud Leusden. Met de renovatie is de klassieke uitstraling van het pand gecombineerd met moderne en eigentijdse elementen die het tot een uniek restaurant maken.

Restaurant Utrecht

Heerlijk gastvrij in Utrecht

De gerenoveerde boerderij van Restaurant Zuiver is sinds haar oprichting in 2009 een geliefde locatie in Utrecht voor (zakelijke) lunches, à la carte dineren, partijen en vergaderen.

De keukenbrigade gebruikt graag dagverse producten voor het bereiden van smaakvolle, wereldse gerechten.

Restaurant Zuiver wordt al jaren ‘het best bewaarde geheim van Leidsche Rijn’ genoemd. Het restaurant is gevestigd in een voormalige boerderij die stamt uit 1860 en is tegenwoordig een unieke verschijning op het bedrijventerrein De Wetering.

Waarom Restaurant Zuiver?

Bijzondere locaties

in Midden-Nederland

Gratis eigen parkeerterrein

& elektrische laadpalen

Uitgebreide menukaart

Lokale streekproducten

Gastvrij personeel

Wij staan voor u klaar

Uitstekend bereikbaar

Max. 5 min. van de snelweg

Lunchen en dineren op stijlvolle locaties in de provincie Utrecht

Join the team!