fbpx

Ruimtes Utrecht

Zalen en (vergader)ruimtes in Utrecht

Locatie en zalen verhuur Utrecht

Op zoek naar een zalen verhuur in Utrecht? Wij stellen u niet teleur. U kunt bij Restaurant Zuiver Utrecht terecht in het restaurant en wij bieden nog twee bijzondere ruimtes die zich uitstekend lenen voor uw vergadering, zakelijk diner, borrel of receptie. Deze ruimtes beschikken over airconditioning en automatische zonwering, zijn goed verlicht, hebben veel invallend daglicht.

Wij zorgen er tevens voor dat u beschikt over een draadloos- en vast netwerk. Indien gewenst verzorgen wij een projectiescherm, flip-over en overige vergaderfaciliteiten. Het restaurant is in het weekend exclusief beschikbaar voor uw feest! Een zaal huren in Utrecht was nog nooit zo uniek en compleet.

Over de ruimtes van Restaurant Zuiver – Zaalverhuur Utrecht

  • Geschikt voor vergaderingen, besloten borrels en (bedrijfs)feesten
  • Gelegen in Leidsche Rijn, aan de rand van Utrecht
  • Culinair en gastvrij serviceniveau
  • Ruimtes te huur vanaf 100,00 per (extra) dagdeel

De Herenkamer

De Herenkamer is uniek vanwege haar authentieke uitstraling. Een perfecte locatie voor uw vergadering of zakelijk diner tot 30 personen, maar zeker ook geschikt voor een borrel of receptie tot 40 personen. De Herenkamer beschikt over een eigen bar. Geniet hier van een volledige en- van alle gemakken voorziene- zalenverhuur in Utrecht.

Capaciteit van de ruimte

Zaaloppervlakte
25 m²
U-vorm15 pers.
Dineropsteling27 pers.
Blokopstelling20 pers.
Cabaretopstelling20 pers.
Theateropstelling30 pers.
Borrel/feest35 pers.

Tarieven van de ruimte

Zaalhuur dagdeel275,-
Zaalhuur extra dagdeel140,-
Zaalhuur huwelijk450,-
Techniek (beamer/scherm)160,-

De Zuiverzaal

Een multifunctionele zaal huren in Utrecht? De Zuiverzaal is multifunctioneel te gebruiken en is ideaal vanwege de afmetingen en de hoogte van de zaal (6 meter). Deze ruimte is zeer geschikt voor uw presentatie of personeelsfeest van 30 tot 300 personen. 

In de Zuiverzaal zijn er uiteenlopende mogelijkheden voor borrels, sit-down of walking dinners en feestavonden, voor zowel kleine als grote gezelschappen. Ons salesteam helpt u graag verder!

Capaciteit van de ruimte

Zaaloppervlakte
112 m²
U-vorm50 pers.
Dineropstelling160 pers.
Blokopstelling60 pers.
Cabaretopstelling100 pers.
Theateropstelling200 pers.
Borrel/feest250 pers.

Tarieven van de ruimte

Zaalhuur dagdeel495,-
Zaalhuur extra dagdeel250,-
Zaalhuur huwelijk925,-
Techniek (beamer/scherm/geluid)225,-

Zalenverhuur Utrecht

Maak kennis met ons restaurant


Het restaurant heeft een unieke uitstraling en biedt ruimte aan 130 personen. In het restaurant kunt u naast diverse lunches ook genieten van een à la carte diner of een uitgebreid en culinair verrassingsmenu in diverse gangen. Op zondag is het restaurant in zijn geheel af te huren voor diners tot 130 personen en borrels tot 175 personen.

Restaurant Zuiver is een ideale zakelijke ontmoetingsplaats en is centraal gelegen in Utrecht. Bekijk het zakelijke inspiratieboek voor de vergadermogelijkheden bij Restaurant Zuiver. Voor informatie over particuliere feesten en partijen in Zuiver, zie ons particuliere inspiratieboek voor diverse (feest)arrangementen.

(Buiten) Zalenverhuur Utrecht

Neem plaats op ons zonovergoten terras


Naast onze prachtige ruimtes kunt u met mooi weer ook genieten op onze ruime terrassen. Ook deze bijzondere plaats stellen wij beschikbaar tussen onze zalenverhuur in Utrecht. Zowel het voor- als achterterras bieden veel mogelijkheden voor uw ontvangst, borrel of diner. De terrassen zijn beide sfeervol aangekleed met meubilair en parasols.

Voorterras
Het voorterras is geschikt voor maximaal 300 personen en dit terras staat exclusief tot uw beschikking bij het huren van de Zuiverzaal. Er staat een bijzondere Zuid-Afrikaanse braai die gebruikt wordt voor barbecues of als sfeervol haardvuur. Dit terras biedt vele mogelijkheden voor ontvangst, lunch, borrel of diner.

Achterterras
Dit terras is geschikt voor 150 personen en is vrij toegankelijk voor lunch, diner of een gezellige borrel. U heeft uitzicht op de weg en met mooi weer kunt u hier heerlijk zitten.

Neem contact op

Heeft u vragen omtrent een ruimte huren in Utrecht? Of wilt u meer informatie ontvangen? Ons salesteam helpt u graag! U kunt ons bellen op 088 984 83 00 of een bericht achterlaten. Wij kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen.

Zakelijk inspiratieboek

Download ons foodbook voor alle informatie en inspiratie voor uw zakelijke bijeenkomst bij Restaurant Zuiver.

Particulier inspiratieboek

Download ons foodbook voor alle informatie en inspiratie voor uw borrel, feest of bezoek aan Restaurant Zuiver.

Offerte aanvragen

Ons salesteam maakt graag vrijblijvend een offerte voor u op. Wij verzoeken u vriendelijk uw gegevens achter te laten dan nemen wij, op werkdagen, binnen 24 uur contact met u op.
Offerte aanvragen

Plan een locatiebezoek

Tijdens een locatiebezoek krijgt u een goede indruk van de sfeer en werkwijze. Restaurant Zuiver heeft een uitstekende bereikbaarheid.
Afspraak maken

Terugbelverzoek

Graag staan wij u telefonisch te woord om al uw vragen te beantwoorden. Laat uw gegevens achter voor een prettig telefoongesprek.
Bel mij terug

Twee sfeervolle ruimtes voor uw vergadering, zakelijk diner, borrel, receptie of feest

Join the team!