fbpx

Huwelijk

Uw bruiloft bij Restaurant Zuiver

Een uniek huwelijksfeest in Amersfoort

Trouwen in het bos, op een prachtige nieuwe trouwlocatie in Midden-Nederland. Het kan bij Restaurant Zuiver! Ons restaurant is een officiële trouwlocatie, geschikt voor uw trouwfeest in Amersfoort en is door de verschillende ruimtes volledig naar wens in te vullen. Van een bijzonder bruiloftsfeest met een groot gezelschap tot een jubileum, een intiem diner, feest met barbecue op ons terras of een besloten receptie, wij maken het mogelijk!

De perfecte locatie voor uw huwelijksfeest

  • Nieuwe officiële trouwlocatie
  • Centrale ligging (nabij de A28 in Amersfoort)
  • Hoogstaande service & gastvrijheid
  • Bijzondere besloten ruimtes voor gezelschappen tot 150 personen
  • Ruime keuze in culinaire invullingen

“De sfeer, gastvrijheid en gezelligheid van Restaurant Zuiver maakt uw dag onvergetelijk!”

Trouwen in Amersfoort

Restaurant Zuiver verzorgt uw huwelijksfeest tot in het kleinste detail. Of u met een groot of klein gezelschap komt, wij zullen er alles aan doen om er een geweldige dag van te maken. Uw trouwfeest in Restaurant Zuiver? Bekijk ons huwelijksinspiratieboek voor alle informatie over de mogelijkheden wat betreft menu’s, aankleding, decoratie, muziek en entertainment. In ons particuliere inspiratieboek vindt u tevens de diverse arrangementen voor feesten en partijen. Bekwaam en gastvrij personeel en uitstekende service op een rustig gelegen locatie in Amersfoort, dat zijn de kenmerken van Restaurant Zuiver.

 

Een gepersonaliseerd diner(buffet) op maat

Bij uw trouwfeest in Amersfoort hoort natuurlijk ook een goed georganiseerde maaltijdverzorging. Restaurant Zuiver regelt dit voor u in de vorm van een dinerbuffet, verschillende borrelhapjes of á la carte. Wat uw wensen ook zijn, ons team verzorgt dit tot in de punten. Heeft u een bepaald thema in gedachten of wilt u sparren met ons over de mogelijkheden? Dit is geen enkel probleem. Wij hebben jarenlang ervaring in het organiseren van bijzondere huwelijksfeesten.

BBQ Huwelijksfeest

Eén van de mooiste dagen van uw leven wilt u indelen, zoals u dat wenst. Die mogelijkheid heeft u bij Restaurant Zuiver! Een prachtige manier om, zeker in de lente of de zomer, uw trouwfeest in Amersfoort te vieren is met een heerlijke barbecue. Wij organiseren een compleet verzorgd BBQ Huwelijksfeest met alles erop en eraan. Heeft u speciale wensen? Wij houden ons aan uw plan, van voorbereiding tot uitvoering.

Inspiratie opdoen voor uw trouwfeest in Amersfoort

Alvorens u een beslissing maakt over de beste trouwlocatie in Amersfoort voorzien wij u graag van een rondleiding door ons pand en de unieke omgeving. We hopen dat onze website u een goede indruk geeft van de mogelijkheden op onze locatie. Tijdens een vrijblijvende rondleiding laten we u graag beleven waar Restaurant Zuiver voor staat: sfeer, gastvrijheid en gezelligheid! Het team van Restaurant Zuiver staat voor u klaar om uw wensen en onze mogelijkheden te bespreken.

Het kan allemaal bij Restaurant Zuiver! Snel een afspraak inplannen met ons? Dit kan eenvoudig en snel online. Een fantastische huwelijksdag op een toptrouwlocatie is uw gegarandeerd!

Offerte aanvragen

Ons salesteam maakt graag vrijblijvend een offerte voor u op. Wij verzoeken u vriendelijk uw gegevens achter te laten dan nemen wij, op werkdagen, binnen 24 uur contact met u op.

Plan een locatiebezoek

Tijdens een locatiebezoek krijgt u een goede indruk van de sfeer en werkwijze. Restaurant Zuiver heeft een uitstekende bereikbaarheid.

Terugbelverzoek

Graag staan wij u telefonisch te woord om al uw vragen te beantwoorden. Laat uw gegevens achter voor een prettig telefoongesprek.

Huwelijksinspiratieboek

Inspiratie nodig voor uw huwelijksfeest in Amersfoort? Download ons foodboek voor alle informatie en inspiratie over de mogelijkheden voor uw huwelijksfeest en bruiloft bij Restaurant Zuiver.

Vrijblijvende offerte

Wij zorgen er graag voor dat alles voor uw huwelijksfeest in Amersfoort naar wens verloopt. Ons salesteam maakt graag vrijblijvend een offerte voor u op. Wij nemen, op werkdagen, binnen 24 uur contact met u op.

Tip van Stefano

“Sinds 2020 is Restaurant Zuiver Amersfoort een officiële trouwlocatie. Deze in 2019 gerenoveerde locatie biedt alle mogelijkheden voor een onvergetelijke huwelijksdag.” Stuur Stefano een bericht!

Stefano Groen
Sales

Drie eigentijdse ruimtes geschikt voor uw huwelijksdag

Join the team!