fbpx

Over

Over Restaurant Zuiver

Hoe Restaurant Zuiver is ontstaan

De eerste vestiging van Restaurant Zuiver opende in 2009 haar deuren in het Utrechtse Leidsche Rijn. Het restaurant is gevestigd in een voormalige boerderij die stamt uit 1860. De boerderij heeft dienst gedaan als koeien- en paardenstal, maar was ook enige tijd een woonhuis. De huidige Herenkamer was in die tijd bijvoorbeeld het voorhuis. In 2008 is de boerderij gekocht door de broers Marco en Rob Peek en volledig gerenoveerd. Begin 2009 opende het restaurant haar deuren en binnen korte tijd is Restaurant Zuiver uitgegroeid tot een populaire locatie voor (business) lunches, dineren, vergaderen en (bedrijfs)feesten.

“Restaurant Zuiver was jarenlang het best bewaarde geheim van Leidsche Rijn in Utrecht. Maar inmiddels is het concept uitgegroeid tot twee drukbezochte horecalocaties in Midden-Nederland.”

Uitbreiding naar Amersfoort

Tien jaar na de oprichting van Restaurant Zuiver zagen de eigenaren in voormalig Restaurant Oud Leusden, gelegen aan de A28 nabij Amersfoort, een uitgelezen kans om het succesvolle concept uit te breiden naar het oosten van Utrecht. Op de locatie in de bosrijke omgeving van Amersfoort en Leusden was al vele decennia een horeca-concept gevestigd. Volgens de verhalen is er aan het eind van de negentiende eeuw een eenvoudige herberg afgebrand, waarna in 1898 Hotel Oud Leusden werd gebouwd. Meer dan een eeuw lang huisde hier verschillende horecagelegenheden. Na een uitgebreide renovatie en uitbreiding van het pand opende het restaurant in december 2019 opnieuw haar deuren, maar nu onder de naam Restaurant Zuiver.

Meer informatie over BHG vindt u op www.bhg.nl.

 
 

Tafel reserveren

Genieten van een snelle lunch of uitgebreid diner? Reserveer alvast uw tafel.

Mail ons

Stuur een e-mail naar [email protected]. Wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op.

Bel ons

Graag staan wij u telefonisch te woord om al uw vragen te beantwoorden. Bel ons op 088 984 83 00.

Bezoek ons

Tijdens een locatiebezoek krijgt u een goede indruk van de sfeer en werkwijze. Restaurant Zuiver heeft een uitstekende bereikbaarheid. U kunt ons bezoeken op onderstaande adressen.

Vlooswijkseweg 1, 3832 RG Leusden
Krommewetering 51, 3543 AM Utrecht

Eindeloze mogelijkheden bij bijzondere locaties in het midden van het land

Join the team!