fbpx

Over Restaurant Zuiver Utrecht

Zuiver, hét Restaurant in Utrecht – Heerlijk gastvrij bij Leidsche Rijn

Dineren, vergaderen, samenkomen of lunchen bij een Utrecht’s restaurant met veel charme? Restaurant Zuiver is een bijzonder en authentiek restaurant in een oude boerderij in het Utrechtse Leidsche Rijn. Een unieke locatie om van een diner of lunch in Utrecht te genieten met een prachtige uitstraling en uitstekende bereikbaarheid door de ligging aan de A2.

De koks van het Utrechtste Restaurant Zuiver zijn geïnspireerd door de seizoenen en bereiden graag zuivere (streek)producten met pure smaken. Lekker eten, gezelligheid en sfeervolle ambiance zijn de ingrediënten voor een onvergetelijke beleving bij Restaurant Zuiver.

Lunch

Restaurant Zuiver is een geliefde locatie om te lunchen in Utrecht. De keukenbrigade van Restaurant Zuiver werkt met passie en een voorliefde voor werelds koken.

Diner

De keukenbrigade van Utrechts’ Restaurant Zuiver houdt van de internationale keuken en bereidt graag pure, zuivere seizoensproducten. Naast à la carte gerechten bieden wij ook buffetten en verrassingsmenu’s aan in verschillende gangen.

Vergaderen

Naast het restaurant beschikt Zuiver over twee ruimtes; de Herenkamer en de Zuiverzaal. Door de ligging nabij de A2 in Utrecht is Restaurant Zuiver een ideale ontmoetingsplaats voor een vergadering, meeting of een zakelijke afspraak.

Feest

Een feest bij Utrechts’ Restaurant Zuiver staat garant voor een gastvrije en culinaire beleving! Ons restaurant is in het weekend exclusief beschikbaar voor uw feest. Groot of klein gezelschap, Restaurant Zuiver verzorgt uw feest tot in de puntjes.

Multifunctionele ruimtes om samen te komen

Uit eten met een grote groep in Utrecht? Bij Restaurant Zuiver bieden we diverse ruimtes voor allerlei gelegenheden. Zo kunt u comfortabel en gezellig met een medium tot grote groep bij ons lunchen, feesten, dineren, borrelen of een receptie houden.

De Herenkamer
Utrechts’ Restaurant Zuiver biedt met De Herenkamer mogelijkheid aan 30 tot 40 personen om zakelijk te vergaderen, gezellig te borrelen of een receptie te houden. Een gezellige toevoeging aan deze ruimte is de bar, waar men tijdens een gezellige borrel eventueel zelf de drankjes kan halen. Wilt u borrelen of uit eten met een grote groep in Utrecht? Dan is deze ruimte perfect geschikt!

De Zuiverzaal
Voor de hele grote groepen tot wel 300 personen stellen wij graag De Zuiverzaal beschikbaar. Deze ruimte is ideaal om presentaties te geven, walking dinners te organiseren of feestavonden te houden. Utrechts’ Restaurant Zuiver doet er alles aan om u tijdens deze avond compleet te ontzorgen met onze heerlijke hapjes, drankjes en gastvrijheid.

Waarom Restaurant Zuiver?

Bijzondere locatie

in Midden-Nederland

Gratis eigen parkeerterrein

& elektrische laadpalen

Uitgebreide menukaart

Lokale streekproducten

Gastvrij personeel

Wij staan voor u klaar

Uitstekend bereikbaar

Max. 5 min. van de snelweg

Lunchen en dineren op een unieke en rustige locatie in het Utrechtse Leidsche Rijn

Join the team!