fbpx

Afscheid

Bijzondere locatie om afscheid te nemen

Een prachtig persoonlijk afscheid in Amersfoort

Restaurant Zuiver biedt u een prettige gelegenheid voor een besloten, sfeervol en persoonlijk afscheid in Amersfoort. Uw dierbaren verliezen is een heftige gebeurtenis, daarom ontzorgen wij u graag met een passende condoleance in Amersfoort die wij volledig op maat voor u realiseren. De behoefte om samen te komen met vrienden en familie om uw dierbaren te gedenken na een begrafenis of crematie is vaak groot. Wij vinden het belangrijk dat u dit in een prettige omgeving kunt doen.

Restaurant Zuiver biedt u daarom een bijzondere locatie die op steenworpafstand ligt van Crematorium- en Begraafplaatsen Amersfoort, Begraafplaats Rusthof en Begraafplaats Oud Leusden. Dankzij de ligging ondervindt u geen hinder met extra reistijd, parkeren of bereikbaarheid. Hierdoor kunt u na een crematie of begrafenis prettig doorstromen naar een condoleance bij Restaurant Zuiver.

Condoleren in Amersfoort bij Restaurant Zuiver

  • Multifunctionele locatie voor rouw in Amersfoort met drie sfeervolle ruimtes
  • Rustig gelegen in de Amersfoortse bossen
  • Met plek voor 180 personen is De Leusdenzaal onze grootste ruimte
  • Persoonlijk afscheid in Amersfoort; u huurt de locatie of ruimte exclusief af voor uzelf en uw dierbaren

“Het team van Restaurant Zuiver staat u graag bij, ook in moeilijke tijden.”

Sfeervolle ruimtes voor uw condoleance in Amersfoort

Restaurant Zuiver beschikt over drie besloten ruimtes die zeer geschikt zijn voor uw condoleance in Amersfoort. De ruimtes variëren in grootte en bieden plek voor 12 tot 180 personen. Iedere ruimte heeft zijn eigen warme uitstraling en is uitgerust met audiovisuele middelen, zodat u de mogelijkheid heeft om bijzondere videofragmenten te bekijken met uw dierbaren of muziek af te spelen. Daarnaast is het, wanneer u dit wenst, ook mogelijk om een afscheidsborrel met elkaar te drinken bij de eigen bar in onze Leusdenzaal.

 

Uw afscheid op maat

Wij bieden u de mogelijkheid om de gelegenheid volledig naar eigen wens in te richten, zodat u een persoonlijk afscheid in Amersfoort op maat krijgt. Alle aspecten van de bijeenkomst kunnen door ons op maat geregeld worden. De kleinste details dragen bij aan een persoonlijk afscheid, zoals het favoriete gebakje van de overledene of luisteren naar zijn of haar lievelingsmuziek. Ons team staat u graag bij in deze moeilijke periode en neemt het werk voor u uit handen.

 

Eenvoudig bereikbaar en voldoende parkeergelegenheid

Ons personeel ontzorgt u graag volledig, zodat u in alle rust afscheid kunt nemen van uw dierbare. Restaurant Zuiver ligt perfect langs de A28 en biedt u ruim 80 parkeerplekken met daarnaast nog meerdere elektrische laadpalen. De heide tussen Leusden en Amersfoort ligt daarnaast op korte afstand van onze locatie, waardoor het ook goed mogelijk is om na uw bijeenkomst nog even een fijne wandeling te maken in de nabije natuur.

 

Locatiebezoek condoleance Amersfoort

Wij bieden u een bijzondere locatie voor rouw in Amersfoort, waar we u graag een rondleiding geven. Tijdens de rondleiding laten we u onder meer zien welke ruimtes wij beschikbaar stellen voor persoonlijk afscheid in Amersfoort en nemen we de diverse arrangementen met u door. Zo krijgt u een perfecte indruk van onze locatie en alle mogelijkheden.

 

Persoonlijk afscheid Amersfoort

Ons personeel doet er alles aan om een persoonlijk afscheid in Amersfoort volledig naar wens te laten verlopen. Tijdens een rondleiding laat onze gastheer of gastvrouw u talloze mogelijkheden zien en kunt u inspiratie op doen voor een gepersonaliseerde condoleance in Amersfoort. Zo is het mogelijk om uzelf en uw naasten te voorzien van een complete lunch of diner en verzorgen wij ook bijeenkomsten met speciale streekgerechten, hapjes, snacks, taart of cake. Welke wensen u ook heeft, wij zorgen ervoor dat een persoonlijk afscheid tot in de punten verzorgd wordt.

 

Een locatiebezoek inplannen? Neem gerust contact op

Wenst u de diverse ruimtes en mogelijkheden voor uw condoleance in Amersfoort samen met ons nog eens door te lopen? Wij plannen graag een afspraak met u in. Vul ons formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Offerte aanvragen

Ons salesteam maakt graag vrijblijvend een offerte voor u op. Wij verzoeken u vriendelijk uw gegevens achter te laten dan nemen wij, op werkdagen, binnen 24 uur contact met u op.

Plan een locatiebezoek

Tijdens een locatiebezoek krijgt u een goede indruk van de sfeer en werkwijze. Restaurant Zuiver heeft een uitstekende bereikbaarheid.

Terugbelverzoek

Graag staan wij u telefonisch te woord om al uw vragen te beantwoorden. Laat uw gegevens achter voor een prettig telefoongesprek.

Inspiratieboek

Download ons foodbook met alle informatie over de mogelijkheden en invullingen om afscheid te nemen van een dierbare.

Vrijblijvende offerte

Ons salesteam maakt graag vrijblijvend een offerte voor u op. Wij nemen, op werkdagen, binnen 24 uur contact met u op.

Tip van Stefano

“De Leusdenzaal is bij uitstek geschikt om op intieme wijze afscheid te kunnen nemen van een dierbare. Ik help u graag met de invulling van het afscheidsmoment.” Stuur Stefano een bericht!

Stefano Groen
Sales

Drie eigentijdse ruimtes geschikt voor uiteenlopende gelegenheden

Join the team!