fbpx

Kerst- en eindejaarsevenement organiseren?

De feestdagen bij Restaurant Zuiver staan in het teken van magische kerstsferen, betoverende versieringen, culinaire verrassingen en gastvrijheid in een sfeervolle ambiance. Geniet samen met uw collega’s, relaties of medewerkers van bijvoorbeeld een heerlijk kerstdiner in een feestelijk decor.

In deze brochure doen wij u verschillende suggesties om uw zakelijke kerstevenement in te vullen, variërend van een kerstontbijt tot een uitgebreid en culinair kerstdiner. Ook vindt u informatie over de verschillende zalen. Uiteraard is iedere ruimte sfeervol gedecoreerd!

Wilt u langskomen om kennis te maken met deze prachtige locatie? Het team van Restaurant Zuiver staat voor uw klaar om uw kerst fantastisch te maken! U kunt contact opnemen met onze sales collega Marieke om deze prachtige locatie te bezichtigen. Niet in de gelegenheid om langs te komen? Bekijk hier de 360 graden tour door onze locatie!

De kerstperiode bij Restaurant Zuiver is populair dus reserveer tijdig! Heeft u vragen over onze openingstijden of kunnen wij u helpen met het maken van een reservering, dan kunt u ons te allen tijde bellen (030 23 83 233) of mailen.

Dit nieuwsbericht is gepubliceerd op: 11 september 2018

Related Posts

Reserveren

Om teleurstelling te voorkomen raden wij aan tijdig te reserveren.

Online reserveren

ONTVANG HET LAATSTE NIEUWS
Als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Meld u aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Aanmelden nieuwsbrief

Join the team!