fbpx

Open Toptrouwlocatie Route 27 januari 2024

Op zaterdag 27 januari 2024 is het weer zover, de Open Top Trouwlocatie Route! Deze dag kun je ongedwongen een kijkje nemen in onze restaurants en zalen in Amersfoort en Utrecht . We verwelkomen jullie graag om inspiratie op te doen voor jullie aankomende trouwdag.

Reserveer een bezichtiging in Amersfoort
Trouwen in het bos, op een prachtige nieuwe trouwlocatie in Midden-Nederland. Het kan bij Restaurant Zuiver! De gerenoveerde locatie is sinds december 2019 gelegen in de Amersfoortse bossen en is eigentijds en sfeervol: door de stijlvolle inrichting heeft de locatie een bijzondere en unieke ambiance. Bijzonder lekker eten, hoogstaande service en de gezelligheid van Restaurant Zuiver zijn de ingrediënten voor een onvergetelijke huwelijksdag.

Reserveer een bezichtiging in Utrecht
Restaurant Zuiver is dé perfecte trouwlocatie in Utrecht voor uw sfeervolle huwelijksfeest! De gerenoveerde locatie is bijzonder, authentiek en sfeervol: door de authentieke kenmerken van de boerderij te combineren met een moderne inrichting heeft de locatie een bijzondere en unieke ambiance. Bijzonder lekker eten, hoogstaande service en de gezelligheid van Restaurant Zuiver zijn de ingrediënten voor uw onvergetelijke huwelijksdag.

Related Posts

Reserveren

Om teleurstelling te voorkomen raden wij aan tijdig te reserveren.

Online reserveren

ONTVANG HET LAATSTE NIEUWS
Als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Meld u aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Aanmelden nieuwsbrief

Join the team!