fbpx

Huwelijk

Bijzondere locatie voor uw bruiloft

Uw bruiloft op een prachtige locatie in Utrecht

Vier uw huwelijksfeest in Utrecht bij ons en ervaar de meest bijzondere dag van uw leven in stijl! Restaurant Zuiver is een zeer bijzondere trouwlocatie in Utrecht! De schitterende oude boerderij is gerenoveerd tot een prachtige en unieke locatie voor uw huwelijksfeest of receptie met verschillende ruimtes en mogelijkheden. Van een bijzonder bruiloftsfeest met een groot gezelschap tot een jubileum, een intiem diner, feest met barbecue op ons terras of een besloten receptie.

Benieuwd naar de mogelijkheden bij Restaurant Zuiver om uw trouwfeest in Utrecht volledig naar wens te laten verlopen? Ons team informeert u graag over wat wij allemaal voor u kunnen betekenen.

De perfecte locatie voor uw huwelijksfeest

  • Centrale ligging (nabij de A2 in Utrecht)
  • Hoogstaande service & gastvrijheid
  • Intieme ruimte voor het diner voor de daggasten
  • Bijzondere besloten ruimtes voor gezelschappen tot 250 personen
  • Ruime keuze in culinaire invullingen

“De sfeer, gastvrijheid en gezelligheid van Restaurant Zuiver maken uw dag onvergetelijk!”

Huwelijksfeest in Utrecht

Groot of klein gezelschap, Restaurant Zuiver verzorgt uw huwelijksfeest in Utrecht tot in de puntjes. Ons team is zeer ervaren in het organiseren van allerlei trouwfeesten en doet dit met groot plezier. Geen wens is ons te gek. Wij realiseren uw bijzondere dag het liefst zo persoonlijk mogelijk, zodat het u aan werkelijk niets ontbreekt. Van een gedetailleerde high-tea tot een uitgebreid 7-gangen diner. Wij horen graag uw wensen. Dit alles maakt Restaurant Zuiver tot een van de mooiste trouwlocaties van Utrecht en omgeving.

Uw trouwfeest in Restaurant Zuiver Utrecht?

Uw trouwfeest in Utrecht vieren bij Restaurant Zuiver biedt u ontelbaar veel mogelijkheden. Bekijk ons huwelijksinspiratieboek, daar vindt u ook informatie over de mogelijkheden wat betreft menu’s, aankleding, decoratie, muziek en entertainment. In ons particuliere inspiratieboek vindt u tevens de diverse arrangementen voor feesten en partijen. Bekwaam en gastvrij personeel, innovatie en uitstekende service zijn kenmerken van Restaurant Zuiver in Utrecht.

Doe wat inspiratie op met ons!

Hoe ziet uw perfecte huwelijksdag eruit? Restaurant Zuiver helpt u graag op weg met de vele mogelijkheden op onze locatie en geven u van harte een vrijblijvende rondleiding. We zullen u meenemen naar onze diverse prachtige ruimtes en laten de omgeving van onze locatie aan u zien. Restaurant Zuiver staat voor sfeer, gastvrijheid en gezelligheid. Ons team staat voor u klaar op alle vlakken en ziet erop toe dat uw huwelijksfeest in Utrecht perfect verloopt.

 

Plan uw huwelijksfeest in Utrecht en maak een afspraak met ons!

Zo snel mogelijk een afspraak inplannen met ons om onze trouwlocatie in Utrecht te bekijken? Het kan snel en eenvoudig online. Hier realiseert u de perfecte huwelijksdag op een toptrouwlocatie!

Restaurant Zuiver is een bijzondere trouwlocatie in Utrecht met ontelbaar veel mogelijkheden. Wilt u inspiratie opdoen over onze mooie trouwlocatie(s) in Utrecht? Kijk dan eens op de website van trouwlocaties in Utrecht!

Offerte aanvragen

Ons salesteam maakt graag vrijblijvend een offerte voor u op. Wij verzoeken u vriendelijk uw gegevens achter te laten dan nemen wij, op werkdagen, binnen 24 uur contact met u op.

Plan een locatiebezoek

Tijdens een locatiebezoek krijgt u een goede indruk van de sfeer en werkwijze. Restaurant Zuiver heeft een uitstekende bereikbaarheid.

Terugbelverzoek

Graag staan wij u telefonisch te woord om al uw vragen te beantwoorden. Laat uw gegevens achter voor een prettig telefoongesprek.

Huwelijk inspiratieboek

Download ons foodboek voor alle informatie en inspiratie over de mogelijkheden voor uw huwelijksfeest en bruiloft bij Restaurant Zuiver.

Vrijblijvende offerte

Ons salesteam maakt graag vrijblijvend een offerte voor u op. Wij nemen, op werkdagen, binnen 24 uur contact met u op.

Tip van Marieke

“Heeft u trouwplannen maar nog geen trouwdatum en locatie? Wij hebben nog enkele mooie data vrij. Wilt u trouwen op een Toptrouwlocatie en bent u flexibel in de planning, dan is deze ‘Best Wedding Deal’ iets voor u!” Stuur Marieke een bericht!

Marieke van Koerten
Sales

Twee eigentijdse ruimtes geschikt voor uw huwelijksdag

Join the team!