fbpx

Open Toptrouwlocatie Route

10 april: Open Toptrouwlocatie Route

Trouwen op bijzondere locaties in Midden-Nederland

Bent u op zoek naar een trouwlocatie die goed bereikbaar, stijlvol en modern is? Tijdens de Open Toptrouwlocatie Route krijgt u de mogelijkheid om vrijblijvend een kijkje te nemen bij Restaurant Zuiver in Utrecht en Amersfoort. De locaties open op die dag hun deuren voor alle geïnteresseerden en nodigen u van harte uit voor een rondleiding.

Om u een indruk te geven van wat er allemaal mogelijk is op onze locaties, kunt u tijdens de Open Toptrouwlocatie Dagen Restaurant Zuiver vrijblijvend bezoeken. Loop rond door de zalen, bekijk het terrein en maak kennis met het team. Met vele jaren aan ervaring weet ons team wat er allemaal komt kijken bij het organiseren van een trouwdag. Zij geven u graag een rondleiding en beantwoorden al uw vragen.

Interesse?

Meld u via deze link aan voor een bezoek aan onze locatie in Utrecht of Amersfoort.

Datum

De eerstvolgende datum van de Open Toptrouwlocatie Route is op 10 april 2022

Informatie

Komt 10 april niet uit en schikt een andere datum beter? Neem dan contact met ons team op voor een vrijblijvende afspraak op een ander moment wanneer het jullie uitkomt.

Tip van Marieke

“Heeft u trouwplannen maar nog geen trouwdatum en locatie? Wij hebben nog enkele mooie data vrij. Wilt u trouwen op een Toptrouwlocatie en bent u flexibel in de planning, dan is deze ‘Best Wedding Deal’ iets voor u!” Stuur Marieke een bericht!

Marieke van Koerten
Sales

Bijzondere locaties voor de mooiste dag uit uw leven!

Reserveer nu: Sunday Zuiver Brunch