fbpx

Restaurant langs de A2

Restaurant A2 – Utrechts’ Restaurant Zuiver

Onderweg een hapje eten om de honger te stillen bij ons restaurant langs de A2? Of uitgebreid dineren met familie of vrienden op een bijzonder goed bereikbare locatie? Wij verwelkomen u graag met diverse heerlijke streekgerechten en een uitgebreide menukaart! Restaurant Zuiver heeft voor iedereen wat te bieden, jong, oud, vegetarisch of vleesliefhebber, wij bieden u graag een compleet verzorgde lunch of een heerlijk gangendiner. Eenvoudig bereikbaar, erg lekker en lastig te vergeten!

Het luxe wegrestaurant bij de A2

Ons wegrestaurant langs de A2 is niet alleen zeer goed bereikbaar, maar het bevindt zich ook in een prachtige omgeving. De Vecht, de groene natuur, de authentieke sfeer van ons pand en onze luxe aankleding laat u optimaal genieten van vers bereide streekgerechten. Het geluid van de snelweg is niet tot nauwelijks aanwezig wanneer u plaatsneemt op ons zonovergoten terras. Ons enthousiaste team legt u en uw gezelschap graag in de watten met verfijnde streekgerechten, bijzondere wijnen en heerlijke koffie.

Bij ons komt u langs voor de echte totaalbeleving. Wij serveren een optelsom aan kwaliteit, luxe, service en sfeer. Onze koks nemen u graag mee in de heerlijke smaken van bijzondere seizoensgerechten en stellen graag iets unieks samen voor u en uw gezelschap. Bovendien bent u zelf de spin in het web der beleving en doen wij er alles aan om uw middag, avond of dag bijzonder te maken.

Lunch

Restaurant Zuiver is een geliefde locatie om te lunchen in Utrecht. De keukenbrigade van Restaurant Zuiver werkt met passie en een voorliefde voor werelds koken.

Diner

De keukenbrigade van Utrechts’ Restaurant Zuiver houdt van de internationale keuken en bereidt graag pure, zuivere seizoensproducten. Naast à la carte gerechten bieden wij ook buffetten en verrassingsmenu’s aan in verschillende gangen.

Vergaderen

Naast het restaurant beschikt Zuiver over twee ruimtes; de Herenkamer en de Zuiverzaal. Door de ligging nabij de A2 in Utrecht is Restaurant Zuiver een ideale ontmoetingsplaats voor een vergadering, meeting of een zakelijke afspraak.

Feest

Een feest bij Utrechts’ Restaurant Zuiver staat garant voor een gastvrije en culinaire beleving! Ons restaurant is in het weekend exclusief beschikbaar voor uw feest. Groot of klein gezelschap, Restaurant Zuiver verzorgt uw feest tot in de puntjes.

Aan iedere wens wordt gedacht

Welke wensen u ook heeft, ons charmante restaurant bij de A2 heeft voor iedereen wat wils. Ons personeel zet zich graag in voor een bijzondere beleving, zodat u optimaal kunt genieten. Aan iedere wens wordt aandacht besteed en wij denken graag mee over allergieën, vegetarische gerechten of andere bijzondere verzoeken. Heeft u specifieke wensen? Dan geven wij deze door aan onze kok.

Vergaderen bij ons restaurant aan de A2

Wilt u efficiënt samenkomen met uw collega’s of vergaderen met uw klanten op een bijzondere en goed bereikbare locatie? Ook voor vergaderingen en andere meetings stellen wij ons restaurant aan de A2 in Utrecht graag beschikbaar. Wij bieden u talloze mogelijkheden voor een productieve vergadering, een besloten meeting of een kort overleg. U kunt gebruikmaken van onze diverse audiovisuele toepassingen en presentatieschermen van hoge kwaliteit. Zo kunt u efficiënte en kwalitatieve besprekingen houden zonder gedoe.

Uitgelicht en agenda

Kom je op speeddate in maart?

Wil jij ons team komen versterken, maar heb je eigenlijk best veel vragen én wil je ons beter leren kennen? Dan is het een goed idee om je aan te melden voor een van de onze speeddate-sessies!

Lees meer

Paasbrunch voor het hele gezin

Op beide paasdagen verzorgt Restaurant Zuiver een heerlijke paasbrunch voor het hele gezin. Geniet op 1e paasdag (17 april) en 2e paasdag (18 april) met familie en/of vrienden van een heerlijk verzorgde paasbrunch.

Lees meer

10 april: Open Toptrouwlocatie Route

Op zoek naar een trouwlocatie? Op zondag 10 april bent u tijdens de Open Toptrouwlocatie Route van harte welkom om vrijblijvend een kijkje te nemen bij Restaurant Zuiver. Ons team heeft u graag een rondleiding!

Lees meer

Direct online reserveren

Bij Restaurant Zuiver Utrecht

Informatie

Over reserveren bij Restaurant Zuiver 

Ook geschikt voor al uw feestelijkheden

Een feest organiseren is zeer goed mogelijk bij ons wegrestaurant bij de A2. Restaurant Zuiver biedt u talloze mogelijkheden om voor kleine en grote groepen een mooi feest te organiseren. Wij stellen onze zalen en het restaurant (of terras) beschikbaar voor iedere (feestelijke) gelegenheid. Ons luxe restaurant stelt zich open voor al uw wensen en we geven uw feest graag een persoonlijke touch. Vraag ons enthousiaste team naar de mogelijkheden!

 

Reserveren voor een unieke lunch of diner?

Een bijzonder plekje reserveren in ons unieke wegrestaurant langs de A2 in Utrecht? Neem dan snel contact op met onze medewerkers of reserveer snel uw tafel online. Wij zien u graag verschijnen in ons mooie en authentieke restaurant langs de A2!

Waarom Restaurant Zuiver?

Bijzondere locaties

in Midden-Nederland

Gratis eigen parkeerterrein

& elektrische laadpalen

Uitgebreide menukaart

Lokale streekproducten

Gastvrij personeel

Wij staan voor u klaar

Uitstekend bereikbaar

Max. 5 min. van de snelweg

Eindeloze mogelijkheden bij drie bijzondere locaties in het midden van het land

Join the team!